Christine Klosse (Inspiratie Magazine)

Johan Liefers van Delta Webdesign heeft een geweldige website gebouwd voor Inspiratie Magazine. Het is een hele frisse site geworden, met een mooie lay-out, duidelijke indeling en heldere navigatie. Ook het CMS is overzichtelijk en werkt soepel. Het is heel prettig samen te werken met Johan. Hij heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat je bedoelt, denkt graag met je mee en komt met goede voorbeelden/opties. Een geweldig resultaat dus van een geweldige websitebouwer. Een aanrader voor iedereen!

Mary Rothengatter (Marrot Design)

Delta Webdesign heeft voor Marrôt Design een mooie overzichtelijke website gebouwd met een daarbij behorende webshop. De samenwerking verloopt erg prettig door de korte communicatielijn en de snelle reactie op vragen en aanpassingen. Ook het meedenken ervaar ik als erg prettig. Johan heeft overal een passende oplossing voor. Ook het CMS werkt eenvoudig zodat je zelf gemakkelijk tekst, producten ect. kan toevoegen aan de webshop. Mede hierdoor kan ik een ieder Delta Webdesign aanraden voor een op maat gemaakte website voor een betaalbare prijs.

J.F.G. Wolthuis (www.mabwolthuis.nl)

In korte tijd prima en professioeneel werk voor een goede prijs. Dit betrof het updaten en online plaatsen van onze elders al bestaande website. Kwalitatief in orde, prettige contacten / korte lijnen.

Henri Klein (Zonwering Klein)

Johan Liefers heeft voor mijn bedrijf, Zonwering Klein, een prachtige website weten op te zetten. Nadat ik contact had opgenomen voor informatie was al snel duidelijk voor mij dat ik bij hem aan het juiste adres was. Mijn wens was een nogal uitgebreide website waarop ik veel verschillende producten kan omschrijven en kon toelichten met veel foto's. Was allemaal geen probleem. Van begin tot eind wordt je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de website. Ten alle tijde kun je wijzigingen per direct doorgeven en hij zal ze zonder probleem aanpassen. Dit alles heeft voor een prachtig resultaat gezorgd! Ook heeft hij voor mij een CMS gemaakt die erg duidelijk en gebruiksvriendelijk is. En dit alles voor een hele nette prijs!! Een verdere bijkomstigheid is dat hij voor mijn bedrijf ook het logo ontworpen heeft, waarop ik ook veel positieve reacties krijg, Al met al is Delta Webdesign een zeer flexibel en betrouwbaar bedrijf voor een prettige samenwerking!