Info

Wat zijn onze mogelijkheden?

Wij bouwen een website in uw stijl, op uw doelgroep aangepast. Het onderhouden hiervan is natuurlijk ook mogelijk bij ons. De domeinregistratie en hosting hiervan regelen wij voor u.

Wilt u graag zelf uw website onderhouden?
Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen een speciaal systeem voor u ontwerpen waar u zeer gemakkelijk zelf uw site kunt aanpassen.

Prijzen

Iedere website is anders en daarom hanteren wij geen vaste prijzen. Als u graag wilt weten wat een website gaat kosten, kunt u het best contact met ons opnemen, dan kunnen wij een vrijblijvende prijsofferte geven.

Website voor 100 euro
U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit een bestaand ontwerp, en kunt zo besparen op de ontwerpkosten. Wij bieden een ruime keuze aan professionele ontwerpen die u direct kunt gebruiken. U hoeft alleen de inhoud van de website aan te leveren. Dit kan al voor 100 euro.

Wilt u een eigen ontwerp of extra's op uw website zoals een fotogalerij, invulformulieren, een webshop, of een CMS, dan loopt de prijs natuurlijk op. Een simpele op maat gemaakte website zal gemiddeld ongeveer 350 euro kosten.

Vanaf 7 euro per maand heeft u bij ons een domeinnaam en hosting voor uw site.

*De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW